"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kristiines algas Mooni tänava lõigu taastusremont (0)
17. mai 2021
Albert Truuväärt

Kristiine linnaosa valitsus annab teada, et alates 17. maist alustati Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel Mooni tänava lõigu Linnu tee – Mingi tänav sõidutee ja kõnnitee taastamistöödega.

„Tööde eesmärgiks on liiklejatele paremate ja ohutumate liikumisvõimaluste loomine Mooni tänaval. Palume jälgida ehituse ajal ajutist liikluskorraldust ja mitte parkida töödetsooni. Tööd kestavad kuni 10. juunini,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiine linnaosavalitsus vabandab ajutiste ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.