"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kadrioru mänguväljakud said uue ilme (0)
18. mai 2021
Liivaoja mänguväljak

Liivaoja ja Kiikri laste mänguväljakul Kadriorus vahetati Kesklinna valitsuse tellimusel elemendid uute vastu.

„Liivaoja mänguväljakul demonteeriti vanad elemendid ja paigaldatud sai täiesti uus mängulinnak, mis on varustatud mitmesuguste harivate ja liikuvate elementidega. Kiikri mänguväljakul on vana karusselli asemel nüüd liikuv atraktsioon Supernova. Loodame, et uute nüüdisaegsete mänguvahenditega väljakud teevad palju rõõmu Liivaoja ja Kiikri elamukvartali lastega peredele,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Liivaoja mänguväljakule paigaldatud Vinci Play kaubamärki esindav mängulinnak sarjast WOODEN on valmistatud keskkonnasõbralikust puidust ja sobib erinevas vanuses lastele. Mängulinnak äratab laste uudishimu ja pakub avastamisrõõmu, aga ka stimuleerib nende igakülgset füüsilist arengut. Liikuv atraktsioon Supernova Kiikri mänguväljakul on jagatud seitsmeks sektoriks, mis kõik pakuvad lastele arvukalt mänguvõimalusi. Seegi atraktsioon sobib erinevas vanuses lastele ja aitab kaasa nende füüsilisele arengule.

Mõlema mänguväljaku atraktsioonid paigaldas Kesklinna valitsuse tellimusel firma Atix OÜ.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.