"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Keskturul avati tänavatoiduala Turgutus (0)
18. mai 2021

Keskturul avati tänavatoiduala Turgutus, kus saab nautida erinevat tänavatoitu ja veeta aega välialal.

Tänavatoiduala koondab oma valdkonna tipptegijaid. „Ühe katuse all on koos populaarsed toidukohad Han Köök, Burger Kitchen, Kebaboom, Samsa Family Bakers ning juunist lisandub ka Kaja Pizza Köök,” ütles Keskturu juht Rain Pärn. „Erinevad toidukohad moodustavad koos olles mõnusa sümbioosi. Sõpradega tulles võib igaüks leida endale meelepärase toidu sobivast toidukohast ja seejärel seda üheskoos nautida.”

Tänavatoiduala nime leidmisel oli kaasatud kohalik kogukond ning Keskturu Facebooki lehel said kõik soovijad meelepärast nime pakkuda. Kokku laekus ligi 250 erinevat nimevarianti, mille hulgast võitja välja valiti. „Nimi Turgutus tundus lihtne ja meeldejääv ning nime tähendus on täpselt see, mida me klientidele tahame pakkuda. Mõnusat hetke päevas, mis annab energiat ja hea tunde,“ sõnas Pärn.

Keskturg on läbinud värskenduskuuri, et juba enne suuremaid ehitustöid pakkuda külastajatele paremaid tingimusi. Vastavatud tänavatoiduala pakub noortele ja lähedal asuvatele kontoritöötajatele senisest rohkem põhjust turule tulla, et meeldivas keskkonnas end korraks argistest mõtetest välja lülitada.

Turgutus on avatud iga päev kell 11–19. Tänavatoidualal on kokku 80 istekohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.