"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Linnateatri uueks peanäitejuhiks saab Uku Uusberg, direktoriks Mihkel Kübar (0)
18. mai 2021
Uku Uusberg Foto Scanpix

Linnateater kinnitab kolmapäeval ametisse uue peanäitejuhi ja direktori, kelleks saavad vastavalt Uku Uusberg ja Mihkel Kübar.

Linnateatri turundusjuht Margus Küpper ERR-ile uudist küll ei kinnitanud, kuid ei lükanud ka ümber. Ka konkursid korraldanud Tallinna kultuuri- ja spordiameti juhataja Hillar Sein ütles ERR-ile, et ei saa neid nimesid kinnitada, kuid seda teeb Tallinna linnavalitsus kolmapäeval.

Nüganen teatas detsembris, et lahkub 2021. aasta suvel oma seniselt ametikohalt, et anda võimalus uute inimeste tulekuks.

“Meile ehitatakse uut teatrit. Ja kõige hullem, mis juhtuda saab, on see, kui me tassime uue maja uuesti täis vanu arusaamu ja arusaamatusi, vanu võtteid ja põhimõtteid, vanu harjumusi ja eelarvamusi ning jääme siis uut energiat ootama,” selgitas Nüganen detsembris Tallinna Linnateatri kollektiivile oma lahkumise tagamaid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.