"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
VIDEO: Lasteaia õpetaja Jevgenia: töötan uhkusega Lindakivi lasteaias (0)
18. mai 2021

“Mina olen väga uhke, et töötan  Lindakivi lasteaias. Kui otsite ja otsustate lapsevanemana, kuhu oma laps viia, siis kindlasti valige meie lasteaed,” lausus kaheksandat aastat Tallinna Lindakivi lasteaias töötav lasteaia õpetaja Jevgenia Smirnova. 

Tallinna Lindakivi lasteaed tähistas täna oma 40. juubelit. Selle piduliku päeva  puhul tunnustas ja tänas Tallinna linnavalitsus kõiki lasteaia töötajaid aastatepikkuse pühendumuse ja tubli töö eest. Eriliselt tõsteti aga esile just  viimane keeruline koroona aasta. 

“See, mida lasteaiatöötajad viimase aasta jooksul tegid, on tegelikult kangelastegu, sest me teame, et lasteaiad koroonakriisi ajal kinni ei läinud. Siinkohal loomulikult suur austus neile, suur tänu. See on tõepoolest väga suur asi, millega nad on vahepeal hakkama saanud,” lausus Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.  

Nii mitmelgi töötajal on selja taga 40-aastane staaž. Ka direktor Tamara Krõssina on Lindakivi lasteaias töötanud  alguse aegadest saadik. Viimased 21 aastat on naisel au olnud saata mööda just direktori ametis. 

“Väga huvitav, et 40 aastat tagasi tulin siia ja töötasin tavalise õpetajana, mul oli väike laps ja nii me tulime koos siia,” lisas Krõssina. 

Tamara  ütleb, et 40 aastaga on lasteaias palju muutunud. Samaks on jäänud aga nende põhiväärtused, milleks on turvalisus, avatus ja isiklik areng ning meeskonnatöö. “Kõik aitavad teineteist ja kui on mõni probleem või küsimus, arutame koos juhtkonnaga,” ütles Tamara. 

Meeleolu ja emotsioonid, mis lasteaia meeskonda täitsid, olid ülevad. Pidulik pärastlõuna möödus rõõmuhõigete ning aplausi saatel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.