"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
VIDEO: Löwenruh’ pargi tiiki hoiavad korras nüüd ka kalad (0)
18. mai 2021

Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel lasti Löwenruh’ pargis asuva tiigi vette uued kalad. Tartumaa kalakasvandusest pärit valgeamuurid ja kuldsäinad hakkavad tulevikus vett taimedest puhastama ja hoidma tiiki korras, samuti pakuvad külastajatele silmailu. 

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul sai nüüd Löwenruh’ pargi looduslik mitmekesisus taas täiendust. „Lasime tiiki uued kalad, mis hakkavad seal elama, ühtlasi hoiavad ka veekogu taimestikku kontrolli all ja puhastavad seal asuvat vett. Edaspidi kaunistavad meie armastatud Löwenruh’ pargi tiiki lisaks veelindudele ka ilusad kalad,“ selgitas Riibe.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.