"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Suri endine diplomaat ja Lions-klubi kuberner Heikki Koort (0)
22. mai 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Reedel suri ootamatult 66-aastasena endine diplomaat, Lions-klubi kuberner ja kunagine pikaaegne karateföderatsiooni president Heikki Koort.

Ta mängis peategelast filmis “Agu Sihvka annab aru” ning tegi lisaks kaasa kultusfilmis “Kevade”, kus mängis Petersoni tegelaskuju. Heikki Koorti jäävad mälestama abikaasa, neli last ja neli lapselast.

Heikki Koort oli Eesti diplomaat Venemaal ja Türgis, Eesti Punase Risti juhatuse liige aastail 1998–2000 ja Rahvusvahelise Lions klubide organisatsiooni Eesti piirkonna juhatuse liige aastail 2013–17.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.