"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
CityBee alustas heategevuskampaaniat „Sõida laste heaks“ (0)
28. mai 2021
Magnus Heinmets

„CityBee jaoks on oluline, et kõik inimesed saavad vajadusel mugavalt ja kiirelt liikuda. Sellest veelgi olulisem on, et ka need, kelle jaoks liikumine on niigi raskendatud, saavad võimaluse liikuda või ligipääsu teenustele, mis nende liikuvust parendab. Just seetõttu toetame läbi oma tegevuse liikumispuudega lapsi, kes liikuvusest hetkel puudust tunnevad,“ sõnas CityBee Eesti turundusjuht Egert Kivisaar.

Tänasest on CityBee autopargis erimärgistusega heategevusautod, millega sõites toetatakse Liikumispuudega Laste Toetusfondi.

Liikumispuudega Laste Toetusfondi looja ja eestvedaja Sirli Jassovi sõnul on südantliigutav, et CityBee on fondi tegevust märganud. „Viimane aasta on kahandanud tavapäraste annetuste hulka, mistõttu oleme olukorras, kus peaksime hakkama sihtotstarbelisi annetusi koguma, kui mõni uus pere meie poole abipalvega pöördub. Oleme tänulikud, et heategevuskampaania tuleb ajal, mil meil ressursse napib,“ sõnas Jassov. Ta lisas, et kampaaniaga kogutav raha võimaldab fondil aidata peresid, kellel puudub majanduslik võimekus tasuda liikumispuudega lastele vajalike teraapiate ja abivahendite eest.

Heategevuskampaania raames vuravad ringi silmatorkava erimärgistuse ja sõnumiga „Sõida laste heaks“ sõiduautod Volkswagen T-Cross.

„Soovime, et kui inimene mõtleb sõidukijagamise teenuse kasutamisele, siis ta valib auto, millega saab lisaks sõitmisele ka heateo teha. Iga kampaaniaautoga tehtud sõidu maksumusest läheb liikumispuudega laste heaks 5%,“ selgitas Kivisaar. Heategevusautod on tähistatud CityBee mobiilirakenduse kaardil erikujundusega ning filtreeritavad heategevuskampaania auto ikooni järgi.

Lisaks kampaaniaautodega sõitmisele on võimalus teha lisaannetus Liikumispuudega Laste Toetusfondile kõikides CityBee sõidukites, kuhu on paigaldatud heategevuskampaaniat tähistav QR-koodiga kleebis.

Heategevuskampaania „Sõida laste heaks“ kestab 28. maist 31. augustini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.