"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
FOTOD! Lennusadama jahisadama hooaeg avati merepäästedemonstratsiooniga (0)
28. mai 2021
Foto: Ilja Matusihis

“Mereparaadil osales pea 40 laeva nii Lennusadama kui ka teistest lähedal asuvatest sadamatest. Paraadi juhtlaevaks oli Sunlinesi laev Venus, millega said merele tulla ka kõik teised huvilised. Lisaks oli pealtvaatajaid kogunenud Katariina kaile,” rääkis Lennusadama jahisadama juht Lauri Väinsalu.

Vaata galeriid (72)

Neljapäeval avati Lennusadama jahisadama hooaeg merel.Toimus mereparaad ning Politsei- ja Piirivalveameti lennusalga pinnaltpääste demonstratsioon kopterilt.

“PPA lennusalk pakkus kohaletulnutele efektse show, kui päästeparvelt vintsiti kopterisse päästetavad. PPA jetilt näidati inimese veest väljatõmbamist. Lisaks PPA-le kuuluvad meie tänusõnad sündmuse turvamise eest Tallinna vabatahtlikule merepäästele,” ütles Väinsalu.

Sündmusega märgiti ka Merd Mööda Matkama üritustesarja algust, mis leiab Lennusadamas aset igakuiselt, et vahetada meritsi matkamise kogemusi ja tuletada meelde mereohutuse põhitõdesid. Lennusadama jahisadamat peab Eesti Meremuuseum.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.