"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Valitsus andis kooli lõpuaktustele rohelise tule (0)
28. mai 2021
Foto Albert Truuväärt

Valitsus andis neljapäeval koolide lõpuaktustele rohelise tule. 

“Tegime eile valitsuses otsuse, et alates 14. juunist tohib sisetingimustes korraldatud üritustest võtta osa kuni 600 ja välitingimustes kuni 1000 inimest,” kirjutas haridus- ja teadusminister Liina Kersna reedel Facebookis.

Kersna sõnul tuleb arvestada kuni 50-protsendilise ruumitäitumuse nõudega. “Seega aktused saavad toimuda, kuid hajutatult ja vajalikke ohutusnõudeid täites. Kõige kindlam oleks neid korraldada ilusa ilmaga hoopis õues,” lisas Kersna. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.