"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
SUVEPLAANID TEHTUD? Hea Elu enesearengufestival ühendab meeldiva kasulikuga (0)
31. mai 2021
Roland Tokko Foto Kersti Niglas

Oled sa juba veidi tüdinenud ainult virtuaalsetest sündmustest? Sa tahaksid kokku saada endaga sarnaselt mõtlevate inimestega, kes samamoodi soovivad oma elus edasi jõuda, areneda ja midagi ägedat ära teha? 24. juulil toimub Haapsalu linnuses esmakordselt enesearengufestival Hea Elu, kus on koos inimesed, kes tahavad ennast arendada, saada paremaks versiooniks iseendast ning olla õnnelikud meelemürkide abita.

Terviklik lähenemine inimesele

Edu Akadeemia kaasasutaja, autor, laulukirjutaja ja “Silmapaistev noor eestlane” 2021 Roland Tokko tõdeb, et tihtilugu on paljud suvised sündmused küll väga mõnusad ja meeleolukad, aga nende varjupool on see, et seal on terve hulk joobes inimesi, kes satuvad üksteisega kaklustesse, seal on ebameeldivad situatsioone, tulenevalt inimeste konditsioonist.

Nii tekkis Tokkol koos Joogafestivali korraldajatega idee korraldada sündmus, kus on meeldiv ja kasulik ühendatud. Joogafestivali on korraldatud juba üle 10 aasta, ent tekkis soov teha midagi laiemat kui vaid füüsiline jooga – mis jõuab ka inimeste mõtte- ja arengutasandile ja palju kaugemale, läheneb inimesele holistilisemalt, terviklikumalt. See on see, mis on olnud mõttes ka Edu Akademial, seega otsustati jõud ühendada ja panna kokku enesearengufestival.

Oma ala ekspertide esinemised ja meelelahutus

Enesearengufestivalil toimuvad inspireerivad esinemised erinevate Eesti tipptasemel tegijate poolt, seal on füüsilisi tegevusi, kontsert tuntud Eesti artistiga, olema saab ka meeleolukas pidu DJ-ga, ent pidu toimub alkoholi- ja meelemürgivabalt. Samuti on võimalik erinevate inimestega luua kontakti, füüsiliselt kokku saada, leida sarnaselt mõtlevaid inimesi ja miks mitte luua sõprussuhteid, nii tööalaselt kui eraeluliselt.

Esinejaid lisandub jooksvalt juurde, kuid juba on teada:

  • Tingimusteta armastuse maaletooja, naudingute koolitaja Epp Kärsin
  • Kirjanik, elustiiliettevõtja ja enesearengufestivali korraldaja Merit Raju
  • Näitleja, jooga koolitaja, heaolunõustaja ja vaimse tervise teemadel kõneleja Marilyn Jurman
  • Muusik, kirjanik ja saatejuht Mihkel Raud
  • Edu Akadeemia kaasasutaja, autor, laulukirjutaja ja “Silmapaistev noor eestlane” 2021 Roland Tokko.
  • Ekstaatilist tantsu viib läbi Rain Tunger. 
  • Liisi Koikson esitab mahe- elektroonilises kastmes läbilõiget oma parimatest lugudest. Temaga on laval Raun Juurikas klahvidel, Marti Tärn basskitarril ja Martin Petermann löökriistadel.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.