"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Lastekaitsepäeval võtavad Tallinna volikogu liikmed noorte kabetajatega mõõtu (0)
31. mai 2021
Ilja Matusihis

Teisipäeval, 1. juunil kell 12 algab Tallinna linnavolikogu hoone ees (Vana-Viru 12) lastekaitsepäeva kabeturniir, kus linnavolikogu liikmete vastu astuvad Nõmme huvikooli noored kabetajad. Noortel on ka vanusepiirang, võistkond on komplekteeritud kuni 10-aastastest mängijatest.

Tallinna linnavolikogu esimees Tiit Terik märkis, et Eesti kabepealinna noored on varem sarnastel sõprusturniiridel mänginud nii Riigikogu, Nõmme linnaosa valitsuse kui Kuku raadio võistkondadega. „Tuleb tunnistada, et nendel kordadel kogemused nooruse vastu ei saanud. Aga pole ka midagi imestada, kui teisel pool lauda istuvad oma vanuseklassi Eesti parimad kabetajad. Vaatame nüüd, kuidas Tallinna linnavolikogul läheb,“ ütles Terik.

Nõmme huvikooli kabetreeneri Heinar Jahu sõnul on lapsed põnevil võimaluse eest linna esinduskogu liikmetega vabas õhus mängida.

Linnavolikogu liikmetest kuuluvad võistkonda Irina Embrich, Tiit Terik, Aleksandr Zdankevitš, Eero Merilind, Kadri Kõusaar, Siim Tuisk, Wesse Allik, Mart Kallas, Riina Solman ja Raivo Aeg. Volinike vastu astuvad 7-10-aastased kabetajad, kelle seas on nii Euroopa kui ka Eesti noorte meistrivõistluste medaliomanikke.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.