"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
MARTIN: maskidest on juba kõrini (0)
31. mai 2021
Foto: Dmitri Povilaitis

Pealinn küsis inimestelt, kas ja kuhu sooviksid nad algaval suvel reisida.

“Kõik need nö Covidi passid ikka ei anna sulle õigust ilma maskita reisida. Nendest maskidest on juba lausa kõrini, aga kui ma veel pean 4-5 tundi sellega lennukis istuma… Siis ma tõesti ei tea, kas seda nii väga tahan. Nii et pigem jään kodumaale,” sõnas Martin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.