"Ei ole normaalne, kui kolm elutähtsat valdkonda ning lisaks kütus, gaas ja elekter võtavad eestlaste sissetulekutest 60 ja rohkem protsenti."

Sirje Potisepp, toiduainetööstuse liidu juhataja
Mustamäe Keskuses tähistatakse lastekaitsepäeva tasuta kontserdiga (0)
01. juuni 2021
Foto: Mustamäe LOV

“Mustamäe Linnaosa Valitsus on alati, aastast aastasse korraldanud lastekaitsepäeva puhul linnaosa lastele ja noortele põnevaid üritusi. Kuna eelmisel aastal pidime piirangute tõttu piirduma online formaadiga, siis tänavu on topelt rõõm, et saame taas pakkuda meie linnaosa noortele võimalust tulla kohale ja kõikides tegevustes ise vahetult osaleda. Usun, et see on täpselt see, mida noored vajavad peale kurnavat digiõppe aastat,” ütles Mustamäe linnosa vanem Lauri Laats.

1. juunil toimuvad Mustamäe Keskuses (A. H. Tammsaare tee 104a) tasuta lastekaitsepäevale pühendatud kontsert ja põnevatest tegevustest tulvil kava.

Teisipäeval, 1. juunil korraldab Mustamäe Linnaosa Valitsus koostöös Mustamäe Noorte Nõukoguga  Mustamäe Keskuse II korrusel populaarse noortebändi “Around the Sun” kontserdi, kuhu on teretulnud kõik muusikahuvilised Mustamäe noored. Lisaks kontserdile on kavas tasuta töötoad, mustkunstniku esinemine, saab mängida erinevaid mänge ja teha näomaalinguid. Noori ootavad põnevad loosimised, auhinnad ja üllatused.

Suur osa Mustamäe noortele ja lastele suunatud suvetegevustest hakkab sel suvel toimuma Mustamäe Keskuse II korrusel lastekaitsepäeval avatavas Noorteklubis. Lisaks meelelahutusele ja kohtumispaigale pakub Noorteklubi juunikuu tegevuskava ka  palju huvitavaid spetsiaalselt noortele disainid tasuta koolitusi, sh meedia- ja projekti kirjutamise koolitusi.

“Kevadine kontaktõppe periood jäi kõigile teadaolevatel asjaoludel lubatult lühikeseks, mistõttu pakume suvel noortele tavapärasest rohkem võimalusi, kus enda silmaringi laiendada ja omavahel kohtuda. Lisaks Noorteklubi tubastele ettevõtmistele pakub Mustamäe Avatud Noortekeskus (MANK) rohkem sportlikku ja mängulist tegevust nii Mustamäe spordipargis kui vihmase ilma korral MANK-i ruumides,” selgitas linnosa vanem.

“Mustamäe Keskusel on suur rõõm toetada meie kogukonna lastele suunatud projekte. Loodame, et nii lastekaitsepäeva kui meie ruumides kogu suve vältel tegutsema hakkavat Mustamäe Noorteklubi  saadab edu ning sellest saavad kasu ja rõõmu võimalikult paljud meie linnaosa lapsed ja noored,” kommenteeris Mustamäe Keskuse tegevjuht Ruth Andresen.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.