"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Tallinn kutsub mitmekesisest kultuurisuvest osa saama (0)
01. juuni 2021
Ilja Matusihis

Tänasest algas Tallinna suvine siseturismikampaania,  kus paljudes pealinna majutusettevõtetes saab kahe järjestikkuse öö broneerimisel kolmanda öö tasuta ja Tallinna linn kingib lisaks igale reisiseltskonna liikmele 24h Tallinn Cardi. 

Tallinn algatas suvise siseturukampaania „Avasta Tallinna!“, mis kutsub kõiki eestimaalasi üles pealinna mitmekülgsest kultuurisuvest osa võtma. Koostöös hotellidega pakub linn lisaväärtust ka ööbijatele: 22 linna majutusettevõtet pakuvad kahe järjestikuse öö broneerijaile kolmanda öö tasuta. Majutust saab broneerida 1.-14. juunini kogu suveks (01.06.-31.08.2021). Iga sel perioodil vähemalt kahe järjestikuse öö broneerija saab lisaks Tallinna poolt tasuta 24h Tallinn Cardi, millega saab külastada pea kõiki suuremaid pealinna muuseume ja vaatamisväärsusi.

Suvises sooduskampaanias osalevad hotellid ja broneerimise tingimused on leitavad Visit Tallinna lehel.

Tallinnas on palju avastamist ka neile, kes siin elavad või on korduvalt külastanud. Elamusi pakuvad nii erinevad suvesündmused kui pealinna huviväärsed paigad ja piirkonnad, alates keskaegsest vanalinnast kuni põneva militaar- ja tööstusajalooga Kalamaja ja Koplini ning Kadrioru kunstimuuseumideni. Nautida saab sumedaid suviseid terrasse ja jalutuskäike linna lopsakates parkides ning mereäärsetel promenaadidel. Ette võib võtta päevase reisi Tallinna lähisaartele Aegnale, Naissaarele, Pranglile või osaleda mõnel linnaekskursioonil, mis tutvustab Tallinna ehk hoopis uue ja põneva nurga alt. Linna enda panus suveürituste programmi on Keskaja Päevad (07.-11.07), Brigitta Festival (06.-14.08) ja Vanalinna Päevad (12.-15.08), lisaks toimub ka palju erasektori üritusi, millel tasub silma peal hoida visittallinn.ee lehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.