"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine linnaosavalitsuse välikontor ootab inimesi oma ettepanekute ja muredega neljapäeval Rivi tänaval (0)
02. juuni 2021
Kristiine

Kristiine linnaosa valitsus avab neljapäeval 3. mail algusega kell 18.00 välikontori Rivi tänaval, kuhu oodatakse piirkonna elanikke oma ettepanekute ja muredega.

“Välikontori eesmärk on lihtsustada suhtlust kohalike elanikega ja saada seeläbi parem pilt probleemidest ja lahendustest. Kohtumiste korraldamine asumites on saanud heaks traditsiooniks ja nendel arutame üheskoos Kristiine linnaosa päevakajalisi teemasid, nagu heakord, sotsiaalhoolekanne, turvalisus, planeeringud, üritused ja teised aktuaalsed küsimused,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

„Linnaosavalitsus on korraldanud välikontoreid igal aastal ja elanike vastuvõtt on seni olnud väga hea,“ lisas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.