"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Lauri: kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmine eeldab üksmeelt riigikogus (0)
02. juuni 2021
Mats Õun

Justiitsminister Maris Lauri ütles kolmapäeval riigikogu liikmete küsimustele vastates, et kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmine eeldab, et seda toetab enamus riigikogust, vahendas BNS.

Justiitministri sõnul praeguses koalitsioonis rakendusaktide vastuvõtmisele enamuse toetust ei ole. Seetõttu on võimuliit kokku leppinud, et rakendusaktide küsimus tuleb lahendada riigikogus ning eelnõu algatab riigikogu.

Lauri nentis, et kooseluseaduse teema tekitab ühiskonnas palju emotsioone, seetõttu on tema hinnangul vajalik, et eelnõu saaks riigikogu enamuse toetuse. Valitsusel on tema sõnul “väga keeruline esitada eelnõu, mille puhul pole kinde, kas sellel on riigikogu toetus”.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.