"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Eesti Meremuuseum kutsub lapsi linnalaagrisse (0)
03. juuni 2021
Aron Urb

„Kolmel juunikuu päeval õpime lastega tundma Läänemere põnevat veealust maailma. Selleks tutvume Lennusadamas näitusega “Läänemeri maailmameres” ning oleme külla palunud ka ühe näituse kuraatori, merebioloogi Arno Põllumäe, kes muuhulgas räägib ka akvaariumikalade kodus pidamisest,“ rääkis Meremuuseumi elamusõppe kuraator Irma Mets.

15.-17. juunini toimub Eesti Meremuuseumi linnalaager teemal „Läänemere veeloomad“. „Laagripäevad on seikluslikud ning viivad meid ka Loodusmuuseumi ja loomaaaeda,“ lisas Mets.

Meremuuseumi linnalaagrid on mõeldud 1.-6. klassi (8-12 aastastele) lastele, et tekitada neis huvi mere ja merekeskkonna vastu, arendada esinemisjulgust ning koostöö- ja teisi sotsiaalseid oskusi. Tegevused toimuvad eesti keeles ning vajadusel abistavad juhendajad vene emakeelega lapsi. Linnalaagrid leiavad tavapäraselt aset neli korda aastas koolivaheaegadel – aprillis, juunis, augustis ja oktoobris.

Laagritasu on 95 eurot. Alates sama pere teisest lapsest soodustus 15%. Hind sisaldab kogu programmi, vahendeid tegevusteks, laagripäeva sees vajaminevat transporti, T-särki ja toitlustust kolm korda päevas.

Lisainfo ja registreerimine Meremuuseumi kodulehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.