“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
VIDEO! Tallinna lahes nafta ümberpumpamist ei tule (0)
03. juuni 2021

Tallinna soov läheb täide – Keskkonnaministeerium on saatnud kooskõlastusele määruse, millega nafta ja üleüldse kaupade ümberlaadimine laevalt laevale Eesti vetes keelatakse. Nii pealinna võimud kui ka Tallinna Sadam on seda meelt, et ohtlike kaupade laadimine peab toimuma vaid sadamates.

Postimehe artikkel nafta ümberpumpamisest Pakri kaitsealal tõi sedavõrd palju vastukaja, et suur hulk vabaaühendusi ning ka Tallinna linn avaldasid arvamust, et taoline tegevus tuleks keelata. “Sadamas on loodud selleks infrastruktuur, keskkonnakaitseliselt on sadamas kinnitatud ka selline riskianalüüs ja läbi viidud õppused. Meil on olemas ka reostustõrje vahendid. Iga terminal on ka valmis juhuks, kui midagi toimub – see ongi see, mis tagab kvaliteetse teenuse just sadamas,” selgitas Tallinna Sadama kvaliteedi- ja keskkonnajuhtimise osakonna juhataja Ellen Kaasik.

Laevafirmad on ähvardanud oma STS tehingud ehk laevalt laevale kauba laadimised edaspidi teha Taani vetes, kui Eesti peaks siin selle keelustama. Eesti sadamates ei saa mõnda kaupa ka ümber laadida.

“Toon siin näite: LNG ja LPG gaaside puhul täna Eesti sadamatel võimekus puudub ja neid tegevusi Eesti territooriumil enam teha ei saaks,” tõdes keskkonnaminister Tõnis Mölder, lisades, et selle võimekuse loomine ei ole suur probleem. “Ma arvan, et see on arutelu koht ja kui riik näitab selgelt prioriteeti, et kogu STS teema peab liikuma ikkagi selgemalt Eesti sadamatesse, siis ma arvan, et see on signaal ka Eesti sadamatele, et seda teenust ja toodet oleks vaja hakata arendama. Ma usun, et see on võimalik aasta aja jooksul välja arendada, sest tegevus iseenesest ei ole midagi väga keerulist.”

Samas on valitsus leidnud, et keskkonna säästmine on hulga tähtsam kui neist ümberlaadimisest võimalik saadav kasu. “Keskkonnakaitse on olulisem ja lähtudes sellest, et need tegevused saavad kolida ainult Eesti sadamatesse, siis on läbi Eesti sadamate samamoodi riigil võimalik saada majanduslikku tulu sellest tegevusest. Neid tegevusi ei ole aastas palju, circa 5-8 tükki, nii et arvestades nende tegevuste mahtu ei ole majanduslik tulu väga suur,” kinnitas Mölder.

Kooskõlastusega peaks paari nädala jooksul ühele poole saama ja seejärel arutab määrust valitsuskabinet.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.