"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine mukikaki kastid said tublisid koeraomanikke tunnustavad kleepsud (0)
04. juuni 2021

Kristiine linnaosa valitsus paigaldas mukikaki kastidele tublisid koeraomanikke tunnustavad sildid.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul saab linnaosavalitsus igal aastal kevade tulekuga palju kaebuseid, et on jätkuvalt lemmiklooma peremehi, kes ei korista oma neljajalgse sõbra järel. “Kui kevadel said välja meeldetuletavad sildid tänavate äärde, siis nüüd paigaldasime spetsiaalsetele mukikaki kastidele ka tunnustavad sildid, kus kiidame tublisid lemmikloomasõpru, kes oma pereliikme järel kenasti koristavad,” selgitas Riibe. 

Karistamise asemel otsustas linnaosavalitsus panna üles häid koeraomanikke tunnustavad kleepsud, mis annavad eeskuju ka kõigile teistele. Sildil on kirjas „Aitäh, et hoolid!“.

“Kristiines on palju koeraomanikke ja lemmikloomapidamine muutub tegelikult üha populaarsemaks, seetõttu oleme igal aastal paigaldanud tänavate äärde ja haljasaladele ka spetsiaalseid mukikaki kaste. Ka sel kevadel said kaheksa prügikasti paigaldatud,” lisas Riibe. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.