"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kristiine lõppes Rivi tänava taastusremont (0)
07. juuni 2021
Foto: Kristiine LOV

Kristiine linnaosa valitsus annab teada, et Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel on lõppenud Rivi tänava taastusremonttööd.

Kristiine linnaosa vanema Jaanuse Riibe sõnul oli tööde eesmärgiks liiklejatele paremate ja ohutumate liikumisvõimaluste loomine. „Tööde käigus toimus Rivi tänaval vana asfaltkatte eemaldamine, killustikaluse väljakaeve ja uue ehitus, kaevuluukide väljavahetus uute vastu ja uue asfaltkatte ning teepeenra ehitus,“ selgitas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.