"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
ALBERT: Inimesed ei korista peale piknikku (0)
08. juuni 2021
Erakogu

“Tore, et soe ilm on ikkagi saabunud, uid tõepoolest pean kinnitama ka mupo muresid,” selgitas Albert. “Nimelt jalutan Haaberstis igapäevaselt ja pilt on ikkagi kurvastav – inimesed ei korista enda järgi, kui on mingi piknik vms.”

Ta selgitas, et ka noored on praegu kooli lõpetamas, mis omakorda tõmbab neid pidutsema. “Inimesed, olge inimesed, ja probleeme on kõvasti vähem!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.