"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
GALINA: Esimesed soojad päevad viivad mõtted mujale (0)
08. juuni 2021
Erakogu

“Mina veedan rohkelt aega Tallinnast väljas, Laulasmaal. Ka siin leidub neid, kes ei viitsi koristada ja jätavad endast maha prügihunnikuid,” sõnas Galina kurvalt. “Olen mitu korda oma mehega meie randa koristanud, sest see on meie kodu. Ära prügista kodus. Ja mitte kusagil mujal ka.”

Galina jaoks on arusaadav, et on esimesed soojad päevad ja see võib-olla viib mõtteid mujale. “Siiski, kui sa panid pidu – korista pärast!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.