"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Pealinna noori ootab üle 400 erineva suvelaagri (0)
08. juuni 2021
Albert Truuväärt

“Ka suvelaagris sõlmitud sõprussuhted võivad mõnikord saada elukestvateks, seega on laagrikogemus noortele osalejatele kindlasti mitut moodi kasulik,” sõnas Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev. 

Järgmisel nädalal algav koolivaheaeg pakub suveks mitmekesist laagri- ja üritusteprogrammi. Lisaks põnevale ürituste kavale saavad lapsed ja noored valida endale meelepärase suvelaagri rohkem kui 400 võimaluse seast üle Eesti.

“Iga laps ja noor väärib lõbusat ja arendavat suvevaheaega ning üks mõnus laagrielamus annab suvele väga palju lisaväärtust. Mul on heameel tõdeda, et rohkem kui 90 laagrikorraldajat pakuvad tegevusi erinevate huvidega, eri keelerühmadest ning eri vanuses lastele ja noortele, nii et meelepärase peaks nende seast leidma igaüks. Ka suvelaagris sõlmitud sõprussuhted võivad mõnikord saada elukestvateks, seega on laagrikogemus noortele osalejatele kindlasti mitut moodi kasulik,” sõnas Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev. 

Tallinna huviportaali lehelt leiab infot suvevaheaja laagrite ja ürituste nii teemade kaupa, asukohapõhiselt kui ka ajalises järjestuses. 

Kavast leiab nii Tallinnas kui linnast väljas toimuvaid laagreid. Näiteks ootavad osalejaid Von Glehni Teatri teatrilaager, Super Skyparki suvine linnalaager, Pirita Surfiklubi surfilaager, Kloogaranna ujumise-, vabaaja- ja puhkelaager ning Taevaskoja matka- ja seikluslaager. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.