"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
ERR toob EM-ilt televaatajateni 51 vutikohtumist (0)
09. juuni 2021
Jalgpalli EM-i avamängus sel reedel Roomas lähevad vastamisi A-alagrupi meeskonnad Türgi ja Itaalia. Foto: Scanpix

ETV, ETV2 ja ETV+ toovad alates reedest jalgpalli Euroopa meistrivõistlustelt (EM) ekraanile 51 mängu ja suure jalgpallistuudio.

Alates laupäevast saab jalgpalli Euroopa meistrivõistluste päevastele mängudele kaasa elada ETV vahendusel. Pikk jalgpalliõhtu ETV2-s toob vaatajateni kaks kohtumist koos ekspertanalüüsi ja stuudiojuttudega, vahendab BNS.

Kõik EM-i jalgpalliülekanded, tipphetked, uudised ja mängude kava on kättesaadav ERR-i spordiportaali sport.err.ee vahendusel. Venekeelse kommentaariga vahendab mänge ETV+.

Jalgpallistuudiot juhivad Aet Süvari ja Alvar Tiisler. Stuudios on ala eksperdid – Indrek Zelinski, Rimo Hunt, Martin Reim, Igor Prins, Joel Indermitte, Marko Kristal, Marek Lemsalu ja Anastassia Morkovkina, kellega koos vaadatakse mängu eel üle koosseisud, taktikalised plaanid ning tehakse mängujärgsed kokkuvõtted. Ülekandeid kommenteerivad Tarmo Tiisler, Kristjan Kalkun, Alvar Tiisler ja ekspertkommentaatorid Marko Pärnpuu, Norbert Hurt, Marti Pähn, Marko Lelov, Ingemar Teeveer ja teised.

Kahe õhtuse mängu vahel pakuvad jalgpallistuudios mõnusat meelelahutust rahvusringhäälingu tuntud telenäod ja raadiohääled. Nii juhib esimest jalgpallistuudiot laupäeval Tarmo Maiberg ja päev hiljem, pühapäeval, näeb külalis-saatejuhina Anu Välbat. Suure jalgpallipeoga liituvad kuu aja jooksul veel Toomas Luhats, Elo Ellermaa, Mirko Ojakivi, Reet Linna, Tomi Rahula ja teised. 

Esimest korda toimuvad jalgpalli Euroopa meistrivõistlused üle Euroopa, 11 erinevas linnas. Avamängus sel reedel Roomas lähevad vastamisi A-alagrupi meeskonnad Türgi ja Itaalia. Poolfinaale ja finaali võõrustab kuu aega hiljem Londoni legendaarne Wembley staadion. Meistrivõistluste avaõhtu lükkab ETV reedel kell 20.30 käima saatega “Jalgpalli EM-i eel”, avamängu otseülekanne algab ETVs ja ETV+is kell 21.35. Avamängu kommenteerivad Kristjan Kalkun ja Marko Pärnpuu, stuudios on Aet Süvari. 

Laupäeva esimest mängu Wales-Šveits vahendab ETV kell 15.50. Suur jalgpalliõhtu ETV2s algab kell 18.30. Laupäevaõhtune jalgpalligurmee pakub haaravaid vastasseise Taani ja Soome ning Belgia ja Venemaa rahvuskoondiste vahel. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.