"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kristiine linnaosavalitsuse välikontor on neljapäeval Mooni tänaval (0)
09. juuni 2021
Ilja Matusihis

Kristiine linnaosa valitsus avab neljapäeval algusega kell 18.00 välikontori Mooni tänaval, kuhu oodatakse piirkonna elanikke oma ettepanekute ja muredega.

“Välikontori eesmärk on lihtsustada suhtlust kohalike elanikega ja saada seeläbi parem pilt probleemidest ja lahendustest. Mooni tänava lõik on värskelt läbinud ka taastusremondi ja kindlasti tuleb jutuks ka piirkonna tänavate olukord. Kohtumiste korraldamine asumites on saanud heaks traditsiooniks ja nendel arutame üheskoos Kristiine linnaosa päevakajalisi teemasid, nagu heakord, sotsiaalhoolekanne, turvalisus, planeeringud, üritused ja teised aktuaalsed küsimused,“ selgitas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. 

Kristiine linnaosavalitsus välikontor asub aadressil Mooni tänav 118.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.