"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kristiine kaheksakümne viiele uuele puule paigaldati kastmiskotid (0)
10. juuni 2021

Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel paigaldati täna 85 uuele istutatud puule Kirsi ja Tedre tänaval kastmiskotid.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on kastmiskottide paigaldamise eesmärk tagada puudele vajalik vesi, toetada nende kasvamist ja võimaldab inimese sekkumiseta puude kastmist. „Need ei niisuta maapinda üleliia, säästavad tegelikult vett ning jaotab vee ühtlaselt. Samuti vähendab vee aurustumist ja umbrohu tekkimise võimalust. Üks kott sisaldab 60 liitrit vett,” selgitas Riibe.

Kastmiskotid paigaldati täna Tedre tänava lõigule Sõpruse puiesteest kuni Mooni tänavani ja Kirsi tänav 6 taha.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.