"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Nõmme veekogude äärde paigaldati hoiatussildid (0)
10. juuni 2021
Raku järv on üks kolmest veekogust, kuhu Nõmme linnaosas infotahvel paigaldati. Foto: Nõmme LOV

„Tahame hoiatussiltidega inimestele meelde tuletada, et alkoholi tarbides ei mindaks ujuma ega lubataks seda teha ka oma sõpradel. Kuigi sellel teemal on palju räägitud, siis andmed uppunute kohta ja roolis tabatute arv räägib kahjuks midagi muud,“ sõnas Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

„Seda enam peame vajalikuks nende siltidega kõnetada veekogude ääres puhkajaid. Kutsun üles märkama seda, kui keegi teine tahab purjus peaga rooli taha istuda või ujuma minna. Koos tegutsedes väldime asjatuid surmasid ja õnnetusi,” lisas Šillis.

Nõmme linnaosa valitsus liitus teavituskampaaniaga “Sul on selgroogu!” ja paigaldas infotahvlid kolme Nõmme linnaosas asuva veekogu äärde. Infotahvlid pandi Raku järve, Männiku karjääri ja Pääsküla rabaäärse karjääri juurde.

Päästeameti, transpordiameti ning politsei- ja piirivalveameti ühine teavituskampaania “Sul on selgroogu!” kutsub inimesi märkama alkoholiga kaasnevat riskikäitumist ja annab praktilist nõu, kuidas kriitilisel hetkel takistada kaaslast joobes peaga rooli istumast või ujuma minemast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.