"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Pirital saab laenutada veesõidukeid (0)
10. juuni 2021

Soojade ilmade saabudes on uksed avanud Pirita paadilaenutus. Laenutada saab sõudepaate, kajakke, kanuusid, vesijalgrattaid ja SUB-laudu. 

„Kõige mõnusam viis Pirita jõe ürgoru loodusega tutvuda on sõuda paadiga või vändata vesijalgrattaga mööda Pirita jõge. Käänuliselt jõelt avanevad vaated liigirohketele jõekallastele ja ajaloolistele Pirita kloostri varemetele. Miks mitte sõita paadiga uudistama Kõrkja saarel suvitavaid linnaveiseid? Paadisõit on eriti nauditav soojadel suveõhtutel,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ja lisas, et paadilaenutus on avatud kella kümneni õhtul.

Veesõidukeid jagub kõigile soovijaile. Ühte paati mahub neli inimest, kanuusse kolm, vesijalgrattale kaks ja kajakki üks inimene. Sõudepaadi saab tunniks laenutada 20 euro eest, kajaki, kanuu, vesijalgratta ja SUB-laua laenutamise eest peab välja käima 15 eurot.

„Veesõidukiga jõele minnes tuleb kanda päästevesti. Kindlasti peab vest seljas olema ka lapsel,” pani linnaosavanem südamele. Päästevesti saab tasuta paadilaenutusest. Neid on igale suurusele ja soovi korral antakse päästevest ka koerale.

Paadilaenutus asub Pirita silla kõrval, kloostrivaremete juures jõe ääres aadressil Kloostri tee 6a ja on avatud iga päev kell 10–22. Jalgrattaga tulijad saavad sõiduriista jätta kaile paadilaenutaja valvsa pilgu alla. Paate laenutab Bell-Marine.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.