"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Valitsus kinnitas kultuuriürituste korraldajate COVID-19 hüvitise (0)
10. juuni 2021
Albert Truuväärt

Valitsus kiitis neljapäevasel istungil heaks määruse, millega tagatakse COVID-19 puhangust tingitud erakorraline kahjuhüvitis Eestis aset leidva kultuurisündmuse ja konverentsi korraldajale, vahendas BNS.

Kultuuriministri määrusega kehtestatakse erakorralise kahjuhüvitise tagamise tingimused Eestis aset leidva kultuurisündmuse või konverentsi korraldajale, kes on kannatanud oma tegevuses kahju COVID-19 piirangute tõttu, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. 

Määruse rakendamise eest vastutab kultuuriministeerium.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.