"Ei tasu karta, et maailm kukub kokku, kui sa oma vigu avalikult tunnistad."

Uku Uusberg, Tallinna Linnateatri peanäitejuht
Kesklinna valitsus aitab kaasa tõhusamale naabrivalvele (0)
11. juuni 2021
Foto: Kesklinna LOV

“Turvalisus on üks linnaosavalitsuse prioriteetidest. Sel nädalal vahetasime välja ja korrastasime Kodu ja Veerenni tänava Naabrivalve plakatid,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. “Naabrite koostöö võõraste kahtlaste tegevuste märkamisel on kogukonnapõhise turvalisuse nurgakivi. Naabrivalve plakatid aitavad teha seda tegevust nähtavaks ka teistele.”

Kesklinna valitsuse tellimisel vahetati Veerenni asumis välja kulunud Naabrivalve-plakatid.

Kokku paigaldati koostöös Kesklinna Valitsuse lepingupartneriga AS Signaal 11 uut plakatit. Plakatite vahetamise ja postide korrastamise orienteeruv maksumus on 350 eurot. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.