"Inimene peaks saama pühendada end lihtsalt oma elu elamisele. Linnaasutused peaksid olema heas mõttes justnagu nähtamatud – osutades linnakodanikule teenust nii, et nad ise meeldegi ei tule."

Tallinna linnasekretär Priit Lello
TANTSUTREENER KRISTINA TENNOKESE: Ma ei taha, et keegi teine minu pärast haigeks jääks (0)
14. juuni 2021
Saate "Tantsud tähtedega" 2011. aasta osalejad Kristina Tennokese ja Andres Anvelt treeningsaalis. Foto: Scanpix

Ajal, mil koroonavaktsiini jagati vaid eakatele, tormasid ka nooremad inimesed vaktsineerimiskeskusse süsti saama. Samas nüüd, kui kõik on oodatud vaktsineerima, inimesed kõhklevad. Pealinn küsis, miks see nii on.

“Soovitan vaktsineerimisele mõelda neljakümnestelgi. Mina ise olen vaktsineeritud juba seepärast, et puutun oma töös palju kokku lastega. Juhendan lasterühmi ja samuti täiskasvanute seltskonnatantsu gruppe. Ma ei taha haigust edasi kanda ega soovi ka ise pisikuid saada,” ütles võistlustantsija Kristina Tennokese.

“Kõhklejate seas olen kohanud arvamust, et vaktsiinisüst mõjutab rasestumist. Kartus, et vaktsineerimine kahandab lapsesaamise võimalust, näib olevat piduriks just 30-40-aastaste naisterahvaste seas,” märkis ta.

“On raske hinnata, kas kahtlusel on ka tõepõhi all või on tegu lihtsalt müüdiga. Kes aga reisida ja end hotellis või spaas vabamalt tunda soovivad, peaksid küll vaktsineerimise ära tegema. Meie saame oma tantsutrennidega jätkata juba tavarütmis. Paraku taastus see rütm alles suve eel. Siiski oleme saanud hooaja lõpuspurdi anda ja tantsuvõistlusi pidada.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.