"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO: Laupäeval suletakse remonditööde ajaks Lindakivi sild (0)
16. juuni 2021
Albert Truuväärt

Sel laupäeval, 19. mail suletakse jalakäijatele mõneks tunniks Lindakivi sild. Jalakäijatel palutakse varuda kannatust ning sel päeval liikuda muid trajektoore pidi.   

„Lindakivi silla asfaltkatte remont on üks osa tänavu Lasnamäel toimuvast suurejoonelisest jalgteede taastamisest. Lindakivi sild on osaks samanimelisest puiesteest ning seda kasutavad igapäevaselt tuhanded inimesed. Seega on äärmiselt oluline, et seal liiklemine oleks mugav ja ohutu,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Lindakivi sild on suletud ainult asfalteerimistööde ajaks laupäeval, 19. mail mõni tund. Täpne sulgemise graafik sõltub tööde edenemisest. Linnaosa valitsus palub sel päeval hoiduda Lindakivi silla kasutamisest ning enda teekonna planeerimisel arvestada silla ajutise sulgemisega ja kaaluda alternatiivseid marsruute.  

Remonditööde lõppemisel, juuli alguses, taastatakse Lindakivi silla haljastus – peenardel kasvava metsviinamarja kõrvale istutatakse ka teisi taimi. Peenarde asukoht Lindakivi sillal remondi ajal ei muutu.

Remonditöid teostab keskkonna- ja kommunaalameti tellimusel AS TREF Nord.

Sel kevad-suvel tehakse taastusremonti enam kui kahekümnel Lasnamäe tänaval. Objektide asukohaga saab tutvuda siin.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.