"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! Peeter Järvelaid taandub Põhja-Tallinna juhtimisest (0)
16. juuni 2021

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Peeter Järvelaid teatas kolmapäeval, et kuna tal on poliitilised huvid ja ta soovib osaleda poliitelus aktiivselt ning täie energiaga, siis taandub ta praeguselt ametikohalt. 

“Soovin kontsentreeruda maksimaalselt poliitilisele elule ja näeksin enda rolli nii poliitikas kui ka linna nõustamisel teadusküsimustes, siis lisaks sellele kanda veel ka administratiivset koormust, on päris raske,” ütles Järvelaid. 

Seetõttu soovibki Järvelaid vähemalt valimiteni linnaosa vanema ametikoha maha panna ja on selle läbi rääkinud ka Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga. 

Kõlvarti sõnul avaldas ta lootust, et Järvalaid saab jätkata Tallinna meeskonnas, kuna on terve rida projekte, mille puhul on vaja tagada teaduspõhine lähenemine ja Järvelaidi taust sobib selleks hästi.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.