"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Kristiine kaunistati kaunite lilletornidega (0)
17. juuni 2021
Albert Truuväärt

Tallinna Kristiine linnaosa valitsuse tellimusel paigaldati mitmele poole linnaosasse suveks lilletornid ja lillekerad, mis on varustatud kastmissüsteemidega, et nad sügiseni vastu peaksid.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul toovad asumitesse paigaldatud lilletornid tänavatele juurde suvist meeleolu ja silmailu. “Suured lilletornid püüavad pilku ja tõstavad linnaruumis esile erinevaid objekte. Kui mitmele poole oleme rajanud peenrad, siis need on just pandud kohtadesse, kuhu neid ei ole võimalik teha,” selgitas Riibe.

“Kui Kristiine aedlinnalikes piirkondades on inimeste koduaedades palju kauneid lilli kasvamas, siis just suurte magistraalide äärtes annavad need lilletornid silmailu juurde. Lisaks on mitmel pool Kristiines suured betoonist lillevaasid, mis värskelt suvelilledega täideti. Püüame nende eest hoolt kanda nii hästi, et need kenasti vastu peaksid,” lisas Riibe.

Lilletorne ja -kerasid paigaldati kokku kümme.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.