"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Prokurör nõuab naabrinaist pussitanud mehele vangistust (0)
17. juuni 2021
Rene Suurkaev

Prokurör taotles eelmisel nädalal Viru maakohtus mehele oma naabrinaise pussitamise eest vanglakaristust, kuid kaitsja leiab, et mees tuleb õigeks mõista, vahendas BNS.

Viru ringkonnaprokurör Marge Voogma hinnangul on Juri Suslanovi süü tapmiskatses tõendatud ning teda tuleb karistada kuueaastase vangistusega.

Kaitsja Robert Sprengk leiab, et tema kaitsealuse süü on tõendamata ning ta tuleb õigeks mõista ning kui kohus seda võimalikuks ei pea, siis hinnata süüdistus tapmiskatsest ümber raske tervisekahjustuse tekitamiseks.

Süüdistuse järgi lõi purjus Suslanov mullu 26. mai õhtul Tapa linnas Eha tänava korteris kolm korda 65-aastast naabrinaist noaga ning tekitas sellega naisele eluohtliku tervisekahjustuse.

Süüdistuse järgi oli nende vahel eelnevalt konflikt ning mehe valitud kuriteo toimepanemise vahend viitab sellele, et tema tegevus oli suunatud naise tapmisele. Naine sai vigastada, kuid tal õnnestus abi kutsuda.

Kohus langetab otsuse 6. juulil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.