"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
LAULJA ERICH KRIEGER: suvi möödub juubelituuri tähe all (0)
18. juuni 2021
Laulja Erich Krieger.

Pealinn küsis tuntud inimestelt, kuidas nad kavatsevad puhata ning kas nad teevad seda pigem Eestis või plaanivad reisida välismaale.

“Popkultuuri artistile on üldine puhkuseaeg põhiline tööaeg!” ütles laulja Erich Krieger. “Minul möödub suur osa suvest ühise juubelituuri Kalevimehed tähe all, sest lisaks mulle endale on tänavu ümmargune tähtpäev veel mitmel muusikul –  näiteks vanemal kolleegil Boriss Lehtlaanel ja Are Jaamal,” lisas ta.

“Punti tuleb ka minu hea sõber korvpallur Martin Müürsepp, kes samuti mitme lauluga lavale astub. Jõuame muusikat tehes Põltsamaalt Lihula lossihoovidesse ja Saaremaale Kärlasse! Päris puhkus on aga see, kui lähed mere äärde, istud maha ja naudid ümbrust! Aiatööd, muruniitmised ja rohimised on samuti hea kontsertreiside vaheldus. Teed ära ja tunned rõõmu!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.