"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Ööl vastu laupäeva juhtus neli inimvigastatutega liiklusõnnetust (0)
19. juuni 2021
Ilja Matusihis/Pilt on illustratiivne

Teedel ja tänavatel juhtus reedel kaks tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, millele tõi aga lisa laupäeva öö, kui neljas õnnetuses sai viga seitse inimest.  

Esimene reedene õnnetus juhtus kella 16.39 ajal Tartumaal Elva vallas Viljandi–Rõngu maantee 60. kilomeetril, kus 43-aastase naise juhitud Audi A6 Avandile keeras ette samas suunas paremal teeservas jalgrattaga naine, kelle isikut pole veel suudetud kindlaks teha. Kiirabi viis jalgratturi Tartu ülikooli kliinikumi.

Teisest reedesest õnnetusest sai politsei teate kell 19.47, pärast seda kui Tallinnas Pelguranna tänav 19 juures oli alkoholijoobes 38-aastane mees jalgrattaga kukkunud. Kiirabi viis mehe Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Esimesest laupäevaöisest õnnetusest teatati politseile 23 minutit pärast südaööd, kui Harjumaal Kuusalu vallas Tallinna–Narva maantee 56. kilomeetril oli 28-aastase mehe juhitud Volvo V70-le ette jooksnud põder. Volvo juht ja autos kaasreisijana viibinud 26-aastane mees toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Põder hukkus sündmuskohal.

Teisest õnnetusest sai politsei teate 26 minutit pärast südaööd, kui Tallinnas Toompuiestee 37 juures kaotas 36-aastane mees kontrolli enda mootorratta üle ja paiskus sellega külili. Kiirabi viis nii juhi kui ka tagaistmel istunud 22-aastase naise Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus 32 minutit pärast südaööd Tallinna lennujaama juures, kus elektritõuksiga sõitnud alkoholijoobes 33-aastane mees kukkus. Kiirabi andis mehele kohapeal esmaabi.

Neljas õnnetus juhtus kella 2.03 ajal Tallinnas Päevalille tänav 6 juures, kus alkoholijoobes 22-aastane mees kukkus samuti elektritõukerattaga. Kiirabi andis nii juhile kui ka kaasreisijale, 22-aastasele naisele kohapeal esmaabi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.