"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Ilmateenistus andis tervele Eestile teise taseme kuumahoiatuse (0)
20. juuni 2021
Mats Õun

Kõik Eesti maakonnad said ilmateenistuselt pühapäevaks teise taseme kuumahoiatuse.

Lisaks sellele varitseb enam kui pooltes maakondades kõrge tuleoht. Metsade tuleohtlikkus on kriitiline Valga-, Võru-, Põlva-, Tartu-, Viljandi-, Jõgeva-, Järva- ja Ida-Virumaal. Õhutemperatuurid jäävad terves riigis 30 ja 35 soojakraadi vahele.

Troopilisele õhumassile on veidi vihmavärskendust oodata alles esmaspäeva päeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.