"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Hendrik Sal-Saller: kui teistel on püha, siis meil on töö (0)
21. juuni 2021
Ilja Matusihis

Pealinn küsis tuntud inimestelt, milline on olnud meeldejäävaim jaanipäev ja kuidas tänavu suve suurpidustusi peetakse. Lisaks küsisime arvamust selle kohta, kas pärast pikkade piirangute lõppu võib kuum jaanipäev inimesed liiga ülemeelikuks muuta.

“Eelmisel aastal oli eriline jaanipäev, kus oli kõik teistmoodi, kui terve ülejäänud elu on olnud, kuna tol jaaniõhtul ei saanud kontserti anda ja siis oli päris imelik olla. Ma ei mäletagi sellist aastat, millal oleks jaanipäev vaba olnud. See jääb kuhugi väga kaugetesse aegadesse,” sõnas laulja Hendrik Sal-Saller.

Jaanipäeva Sal-Saller ise ei tähista ei õigel päeval ega tagantjärgi. “Ei tähista, mis tast ikka nii väga tähistada. Tavaline päev,” naeris Sal-Saller. “Meil on ju tavaliselt ikka nii, et siis kui teistel on püha, siis meil on töö ja vastupidi. See on kuidagi aastatega niimoodi kujunenud. “

Seda, et pidu kuumal koroonapiirangute järgsel jaanipäeval käest ära võiks minna, Sal-Saller ei pelga. “Ma arvan, et ehk selle kuumaga ei ole inimestel selleks jaksu – et olukord väga käest ära läheks ja võtavad pigem rahulikult. Vähemalt mõistlik oleks nii teha. Eks kohe näeme. Täna (22.06, toim.) on meie jaoks esimene jaaniõhtu mängida üle pika aja, eks siis vaatame, kuidas see asi kulgeb.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.