"Riigid, kes täna on vaktsineerimise edetabelites kõrgel kohal, on teinud inimestele hästi lihtsaks sõna otseses mõttes “vaktsiini otsa komistamise”, et inimene ei pea oma tavapärastelt radadelt üldse kõrvale astuma, selleks, et oma vaktsiinisüst kätte saada."

Kersti Kaljulaid, president
Ihaldatuim suvetöö on kaupluse laotööde abiline (0)
21. juuni 2021
Foto Albert Truuväärt

Enim tahetud hooajaline ametikoht on tänavu kaupluse lao suveabiline, kus populaarseimale konkursile laekus üle 700 kandideerimisavalduse, näitab tööportaali CVKeskus.ee statistika. 

Suvehooajaks otsitakse kõige sagedamini lisatööd kaubandus- ja teenindusvaldkondades, kus populaarseimatele konkurssidele laekub sadu kandideerimisavaldusi. Kõige populaarsemale kaupluse lao suveabilise tööpakkumisele kandideeris tervelt 710 töövõtjat, kaupluse klienditeenindaja tööst oli huvitatud 631 ja restorani suveteenindaja kohast 623 töövõtjat.

Ka e-poed vajavad enda meeskondadesse suvehooajaks abilisi, nende tööpakkumised on samuti väga populaarsed. E-poe suvehooaja andmesisestajaks kandideeris näiteks 433 inimest ja komplekteerijaks 413 töövõtjat.

Üle 300 inimese kandideeris ka kõige populaarsematele pitsameistri, baari klienditeenindaja ja spaa administraatori ametikohtadele. Lisaks on tööotsijad näidanud üles suurt huvi marjamüüja ametikoha vastu, kuhu kandideeris üle 200 töövõtja.

Praegu leidub CVKeskus.ee tööportaalis umbes 300 hooajalist tööpakkumist, kus otsitakse suveabilisi nii kauplustesse, e-poodidesse kui ka restoranidesse, kuid ajutist tööd pakutakse veel aiandusvaldkonnas, reisilaevadel ning rallidel rajajulgestajatele.

„Suurim huvi on nende hooajaliste tööpakkumiste vastu, kus on selgelt välja toodud töö tingimused ja loomulikult ka pakutav töötasu, sest lisaraha teenimine on ikkagi peamine põhjus, miks soovitakse suveks endale ajutine töö leida,“ sõnas CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

Auväärt lisas, et kuigi kandideerijate arvud hooajalistele töödele on kohati väga suured, ei tähenda see, et antud ametikohtadel puuduks konkurents parimate töötajate leidmise nimel. „Uue hooajalise töötaja värbamine võib sõltuda mitte nädalatest ega isegi päevadest, vaid tundidest. Nimelt kandideerib hooajalist tööd otsiv inimene korraga mitmele töökohale ja soovib tööd leida väga kiiresti, mistõttu tuleb tööpakkujal kiirelt, enne teisi tööandjaid, reageerida.“

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.