"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Ilm kostitab võidupühal 34 kuumakraadiga ja võimaliku äikesega (0)
21. juuni 2021
Ilja Matusihis

Võidupühal prognoosib ilmateenistus kuni 34 kraadi sooja ja äikest, sellele järgneval jaanipäeval on aga õhusooja maksimumid 29 kraadi juures ning samuti on oodata äikest, vahendas BNS.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab äikesevihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 15-22 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab äikesevihma, kohati võib tulla rahet ja sadu on tugev. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikesega kaasneb tugevaid tuulepuhanguid. Sooja on 29-34 kraadi, sajupilvede all ja rannikul kohati 17-23 kraadi. 

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab äikesevihma. Tuul on muutlik 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 16-21 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab äikesevihma. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 23-29, rannikul kohati 19 kraadi. 

Reede öösel on vahelduv pilvisus ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare 1-7 m/s. Sooja on 14-19 kraadi. Päeval on vähene ja vahelduv pilvisus. Kohati sajab hoovihma ja on äikeseoht. Tuul on muutliku suunaga 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 23-29, rannikul kohati 19 kraadi. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.