"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kesklinna vanem kutsub veetma jaanipäeva lähedaste ringis (0)
21. juuni 2021
Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

“Sel nädalal tähistame Võidupüha ja suve algust. Tänavu on juuni ühtlasi ka see kuu, mil koroonapiirangud leevenesid. Soovitan siiski veeta jaanipäeva pigem väiksemas ringis – nii on parem ja turvalisem,” ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Võttes arvesse terviseameti soovitusi otsustas Kesklinna valitsus sel aastal loobuda suurest traditsioonilisest jaanipeost Kalevi staadionil. 

Lisaks kutsub Kesklinna valitsus üles toetama kriisis kannatada saanud meelelahutus- ja toitlustusasutusi. “Suure peo jätame seekord küll tegemata, kuid loodame, et seekordne jaaninädal annab kosumisvõimaluse just neile arvukatele Eesti meelelahutus- ja toitlustusasutustele, kes kriisis kõige enam pihta said. Hoiame ennast ja hoiame omasid!“ lisas Haukanõmm. 

Kuna jaanipäeva ilm on sel aastal harukordselt kuiv ja palav, tuletab Kesklinna valitsus meelde, et tuld võib teha ainult selleks ette nähtud kohtades. Eriti rangelt tuleb tuleohutusnõudeid järgida just praegusel äärmiselt tuleohtlikul ajal. Samuti palume koosviibimise lõppedes enda järelt prügi kindlasti ära koristada.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.