"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine linnaosas jätkuvad kvartalisiseste teede taastusremonttööd (0)
21. juuni 2021
Täna alustatakse ehitustöödega Mingi ja Muti tänavatel. Foto: Kristiine LOV

“Kriitilisemate teeremontidega alustasime aasta alguses, jooksva hooldusremondi raames parandatakse iga päev löökauke ja teepragusid,“ kommenteeris Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. “Kõik Kristiinesse selleks aastaks kavandatud teetööd kulgevad plaanipäraselt ning järgmisena lähevad taastusremonti mitmed väiksemad teelõigud, mis parandab piirkonnas liikumise turvalisust ja mugavust, kindlasti on need kaua oodatud tööd ja elanikud kasutavad neid teelõike aktiivselt.”

Kristiine Linnaosa Valitsus annab teada, et Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel alustatakse esmaspäeval, 28. juunil Kristiine linnaosa kvartalisiseste teede taastusremonttöödega.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul alustatakse ehitustöödega Mingi ja Muti tänavatel, lisaks teostatakse käesoleval aastal taastusremonttöid Kajaka tänaval, Elektroni tänaval ning Forelli tänava kõnniteel. “Taastusremonttööde käigus uuendatakse tänava sõidutee asfaltkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevupäised. Teostatakse ka puude hoolduslõikus ja haljastustöid,” ütles Riibe.

Ehitustöid teostab Tee ja Tee OÜ. Tööde maksumus on 367 000 eurot. Ehitustööde lepinguline tähtaeg on september 2021.

Liiklejatel palutakse järgida objekti ajutist liikluskorraldust ja paigaldatud liikluskorraldusvahendeid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.