"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Pirita ootab ettepanekuid Merivälja tee 33 ärihoone lahendusele (0)
21. juuni 2021
Pirita LOV

Pirita linnaosa valitsuses on täna viimast päeva avatud Merivälja tee 33 projekteerimistingimuste eelnõu avalik väljapanek. Eelnõuga saab tutvuda kella 18-ni.

„Piritale Merivälja tee äärde planeeritud ärihoonele on arendaja esitanud uue eskiislahenduse ja teinud linnaplaneerimise ametile projekteerimistingimuste taotluse. Eelkõige soovib arendaja muuta hoonesisest kasutust. Veel täna on kõigil huvilistel võimalik tutvuda projekteerimistingimuste eelnõuga linnaosavalitsuses kohapeal kella 18-ni või elektrooniliselt ning esitada kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. 

Merivälja tee 33 kehtiva detailplaneeringu järgi on kinnistule lubatud ehitada kuni kahe maapealse ja ühe maa-aluse korrusega ärihoone. Kasutusotstarbelt kavandati ärihoone puhkepiirkonda teenindavana – esimesele korrusele restoran ja ranna kasutajaid teenindavad tualetid, riietus- ja pesemisruumid, teisele korrusele motellitüüpi majutusasutus. Merivälja tee 33 kinnistule on kokku planeeritud 163 parkimiskohta, millest 64 on ettenähtud avalikult kasutatavaks. Merivälja tee 33 kinnistu on ärimaa suurusega 9372 m².

Merivälja tee 33 projekteerimistingimuste eelnõuga saab tutvuda kuni 21. juunini 2021 Pirita linnaosa valitsuses Kloostri tee 6 toas 128 või Tallinna planeeringute registris https://tpr.tallinn.ee/DetailPlanning/Details/DP027030#tab35. Pärast avalikustamise tulemuste selgumist otsustab linnaplaneerimise amet projekteerimistingimuste väljastamise.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.