"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Taastunud laevaliiklus päästab turismisuve (0)
21. juuni 2021
Foto: Ilja Matusihis

Pikalt meelepaha ja kriitikat põhjustanud karmid reisipiirangud on viimaks lõppenud – Soome valitsus otsustas avada piirid töörändele ja turistidele.

Esmaspäevast pääsevad vabalt Soome kõik Euroopa Liidu kodanikud, kellel on vaktsineerimine lõpetatud vähemalt kaks nädalat enne riiki saabumist või kes on vähem kui viimase poole aasta jooksul Covid-19 läbi põdenud. Päästetud on tuhandete meremeeste töötuks jäämine, heanaaberlikud suhted ja perekondade taasühinemised!

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.