"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Väike-Maarja vallas hukkus vastu puud sõitnud veokijuht (0)
21. juuni 2021
Ksenija Kurs

Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas hukkus esmaspäeva ennelõunal vastu puud sõitnud veoauto juht, vahendas BNS. Kella 10.50 paiku sai politsei teate liiklusõnnetusest Rakvere-Väike-Maarja-Vägeva maantee 48. kilomeetril, kus hukkus vastu puud sõitnud veoauto juht.

Rakvere välijuht Jaanus Mätas ütles, et esialgsetel andmetel sõitis koormaga veoauto Volvo, mida juhtis 46-aastane mees, Vägeva poolt Rakvere suunas. “Teisest autost möödasõidul kaotas veoautojuht paraku sõiduki üle kontrolli ning sõitis teelt välja vastu puud. Kahjuks olid tema vigastused nii rasked, et ta suri sündmuskohal,” nentis välijuht. Auto, millest möödasõitu tehti, õnneks liiklusõnnetusse ei sattunud.

“Möödasõit on liikluses üks ohtlikumaid manöövreid. Kui see otsustatakse ette võtta, tuleb möödasõit planeerida ja ajastada täie tähelepanuga. Valesti valitud kiiruse, agressiivse sõidustiili ja hoolimatuse kõrval juhtuvad rasked avariid just lõpuni läbikaalumata möödasõitude tõttu. Ja seda paraku isegi niivõrd heade tee- ja ilmaoludega nagu praegusel ajal,” ütles politsei välijuht.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.