"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Põhja-Tallinna noorted saavad osaleda suvel tasuta jalgpalli-, korvpalli- ja tõukerattatreeningutes (0)
21. juuni 2021

Sander ja Armin on tulnud Kopli ekstreemparki tõukerattatreeningusse sooviga õppida juurde uusi trikke. Midagi poisid juba oskavad, kuid palju on veel õppida.

“Mul on üks hüppamine ja kui ma mõnda trikki ei tea, siis ma küsin teiste käest,” ütles Sander, kellele meeldib sõita igasuguste ratastega.


Arminil, kellel oli tänane päev esimene, osaleda tasuta treeningul, loodab saada heaks trikitajaks. Ette on tal näidata trikk “üks kaheksa”. “See vajab õppimist, aga see on lihtne trikk,” lisas Armin.

MTÜ Keerdtrepp treener Aleksander Rosimägi sõnul õpetavad nad lastele kõige tavalisemaid baastrikke, näiteks kuidas hoida tasakaalu. “Tavaliselt küsime lastelt, mida nad tahavad õppida ja üritame individuaalselt läheneda. Kõik ei ole samal tasemel, paljud on sellised, kes said alles tõukeratta ja paljud on sellised, kes sõidavad juba ise,” rääkis Aleksander.

Jalgpallihuvilistele toimuvad tasuta treeningud Sõle tänava väliväljakul. Treener Andrei Sidorenkov võtab vastu kõik, kes soovivad oma oskusi proovile panna. “Meile tulevad nii need, kes on trenni juba varem teinud kui ka need, kes alles alustavad. Vaatamata sellele proovin teha treeningu, mis oleks kõigile huvitav ja kõik saaksid lõbu sellest,” lubas Andrei.

Põhja-Tallinna tasuta tõukerattatreeningud toimuvad Kopli ekstreempargis esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 13-14.
Jalgpallitreeningud Sõle staadioni väliväljakul on esmaspäeviti ja kolmapäeviti kel 14 -16. Tasuta suvetreeninguid noortele pakuvad ka teised Tallinna linnaosad.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.