"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Kristiine kesksed tänavad kaunistati lippudega (0)
22. juuni 2021

Kristiine linnaosa kesksed tänavad kaunistati Eesti ja Tallinna linna lippudega. Pidulikud kaunistused on paigaldatud Tulika ja Tondi tänavale ning Nõmme teele.

„Üles pandud lipud loovad linnaosas pidulikku meeleolu. Tulika ja Tondi tänav ning Nõmme tee on juba pidurüüs – tänavaid ääristavad sajad Eesti ja Tallinna linna lippu. Õnnitleme kõiki saabuva Võidupüha puhul ja soovin kõigile mõnusat jaaniaega,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.