"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud.

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
Mustamäe kõnniteedele paigaldati põnevaid asfaltmänge lastele (0)
22. juuni 2021

Viimase paari päevaga on Mustamäe linnaosa kvartalisisesed kõnniteed läbi teinud suure ja põneva muutuse: linnaosavalitsuse tellimusel paigaldati Mustamäe suurematele kvartalisisestele kõnniteedele rohkelt põnevaid ja harivaid asfaltmänge lastele.

“Nüüdsest muutuvad jalutuskäigud meie linnaosas veelgi huvitavamaks: soovi korral saab värskes õhus mängida nii keksu- kui ka tsirkusemängu, uurida Mustamäe teede, aga ka kogu Eesti ja maailma kaarte, teada saada, milline on tomatitaime struktuur või mis planeetidest koosneb päikesesüsteem ning palju-palju muud põnevat! Avastamisrõõmu jatkub nii väikestele kui suurtele mustamäelastele,” kommenteerib Mustamäe Linnaosa Valitsuse uut projekti linnaosavanem Lauri Laats.

Mustamäe kvartalisiseste kõnniteede afsaltmängude projekti tellija on Mustamäe Linnaosa Valitsus, tööde teostaja Inseneriteenused OÜ. Projekti maksumus on 11979,10 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.